Kookt @Elisabethskitchen en schrijft erover
SIMPEL, SMAAKVOL EN GEZOND
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Wie ben ik?

Elisabeth'skitchen

Promoot jouw pagina ook

 

 

Naam: Elisabeth van der Ark
Hobby,s: Koken en schrijven

Op papier ben ik gewichtsconsulente en toen ik jaren geleden deze blog startte had ik een praktijk als gewichtsconsulente. Ik heb diverse vervolgopleidingen gevolgd op het gebied van gezonde voeding. Mijn recepten en gerechten zijn gezond en passen in een normaal en gezond eetpatroon. 

Wil je meer over mij weten, dan staat het je vrij om een e-mail te sturen.
www.gewichtsconsulente@live.nl
Spam wordt niet op prijs gesteld...

Elisabeth

boodschappen
Categorieën
Elisabethsmagazine

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 5 doorbladeren. link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 6 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine editie 7 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt Elisabeth'sMagazine edite 9 doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de eerste special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de tweede special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Klik op de link en je kunt de derde special van Elisabeth'sMagazine doorbladeren. Link

Topblog volrecepten.nl
Topblogs met recepten
Persoonlijke vragen aan mij
persoonlijke vragen aan mij
Het kan zijn,
dat je een vraag 
voor me hebt,
die van persoonlijke
aard is.
 
Dan kun je 
een mailtje sturen naar
 Ik tracht zo snel mogelijk  
antwoord te sturen.
 
Elisabeth,
dé internet-
gewichtsconsulente
Laatste reacties
  hitstats
  Hebbedingetjes
  Gastblog gewichtsconsulente Erica Hertogh

   

    

  Erica is eigenaar van de praktijk Gezonde mamas & Co.  Zelf zegt ze dat het lastig is om tegenwoordig een drukke mama te zijn en ook nog gezond te eten. Als mama moet je tegenwoordig veel ballen in de lucht houden en dan blijft er weinig tijd over voor jezelf. Dit zijn haar woorden die je kan lezen wanneer je op haar website gaat kijken. Hieronder kun je lezen hoe ze jou als mama kan helpen.

  ============================================================

  Geen tijd hebben om te sporten vanwege je drukke gezinsleven, na vier jaar nog steeds kampen met de kilo’s van je zwangerschap, lekkers niet kunnen weerstaan, niet ontbijten omdat je het te druk hebt met de kinderen (en dat vervolgens suikerrijk compenseren later op de dag)? Situaties die veel moeders bekend voorkomen. Situaties die het lastig maken om slank te worden én te blijven. Met mijn praktijk Gezonde Mama’s & Co en boek, “Het 9-Stappen Slanke Mama Plan” bied ik mama’s een blijvende oplossing.
  De inspiratie om Gezonde Mama’s & Co te starten en mijn boek te schrijven kreeg ik in een speelparadijs. Terwijl mijn dochtertje genoot van een flesje appelsap en uitrustte van het spelen, hoorde ik een groepje moeders praten over hun gewicht en hoe het maar niet lukte om af te vallen, gezonder te leven of te sporten. Omdat ik zelf moeder ben, begreep ik hun gevoelens en dilemma’s direct. Ik wilde graag helpen. Er zijn enorm veel diensten en producten op de markt, speciaal voor mama’s. Waarom dan zo weinig goede afval- en coachingsprogramma’s, specifiek voor deze groep? Spreek je een pas-bevallen vrouw, dan is de kans groot dat ze in de wolken is met haar kindje. Maar de kans is óók groot, dat ze ontevreden is over haar lijf en gewicht. Vaak plakken de extra kilootjes jaren later nog steeds hardnekkig aan haar heupen en buikje. De kunst is dat aan te pakken. Maar hoe doe je dat, als drukke mama?

  De praktijk In 9 stappen leid ik mama’s langs die punten, waar zij tegen aan lopen. Zo passeren uiteraard afvallen en gezond & slank eten de revue. Maar ook besteed ik veel aandacht aan “de praktijk”. Hoe ga je om met een feestje, uit eten, of de decembermaand? Hoe weersta je het lekkers dat je in huis haalt voor je kind? Waar haal je de motivatie vandaan om te gaan sporten? Door in stappen te werken (die meteen toepasbaar zijn) wordt de uitdaging behapbaar én pak je het totaalplaatje aan. Hierdoor geen kortdurend resultaat, maar alle kans op een leven lang slank en gezond.
  Balans Daarnaast richt Gezonde Mama’s & Co zich op moeders die al goed weten hoe ze gezond en slank moeten eten, maar kampen met emotie eten of de balans in hun leven een beetje kwijt zijn. Heeft een mama persoonlijke issues waaraan ze wil werken, staat ze voor belangrijke keuzes, ervaart ze problemen op haar werk of in haar relatie? Naast Het 9-Stappen Slanke Mama Plan, kunnen mama’s bij mij terecht voor krachtige online coachingstrajecten.
  Over mij Mijn naam is Erica Hertogh (1974) en ik woon aan zee met mijn man en twee dochters. Ik werk parttime bij een ontwikkelingsorganisatie en ben daarnaast gediplomeerd gewichtsconsulente met een specialisatie in emotie eten. Ik volgde bij Drs. Mirjam Windrich (één van de grondlegsters van het online coaching in Nederland) intensieve trainingen tot online coach.

  Neem gerust eens een kijkje op mijn site of FB-pagina. Wie weet vind je het de moeite waard, of ken je iemand die erbij gebaat bij is!

  www.gezondemamas.com

  www.facebook.com/gezondemamas

   
  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Elisabeth's favorite
  BlogSociety
  myTaste.be
  Beste Blogger Foodblogger
  BesteBloggers
  Volg mij via bloglovin
  Follow
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl